De Openbaring van Arsène Goedertier

De Openbaring van Arsène Goedertier

zondag 5 oktober 2014

De postbus-code


In 2001 beschreef ik in mijn boek: ‘Het geheim van de Rechtvaardige Rechters, een koningsgeschenk’, hoe Arsène Goedertier de locaties waar hij zijn afpersingsbrieven postte zorgvuldig uitkoos, met de bedoeling een code te creëren.
Diegene die de code wou kraken, moest deze postbusadressen op de landkaart uitstippen, en hier het adres van het losgeld aan toevoegen.
Door het uitstippen van het postkantoor in Gent stelde ik destijds ook vast dat, de lijn die de Sint-Baafskathedraal (vertrekpunt van De Rechtvaardige Rechters) met de koninklijke crypte (aankomst van De Rechtvaardige Rechters) verbond, over de Wegvoeringsstraat te Wetteren (adres Goedertier) liep.


Pas na de analyse van de verdwijningszaak ‘Kreglinger' (11/11/1931) ben ik dieper doorgedrongen tot de achtergrond van de ‘postbus-code’. Nu pas ben ik tot het besef gekomen op welke manier ‘de uitverkoren engel Arsène Goedertier' de ‘Goddelijke’ kruising boven de crypte van Laken heeft ontdekt.Na de analyse van de Kerstmismoord (25/12/1930) te Wetteren, kwam ik tot de constatatie dat zijn laatste lijn over de Wegvoeringsstraat een veel dieperliggende betekenis in zich droeg. Ze maakte deel uit van de derde Openbaring van Arsène Goedertier. Een openbaring die nog veel straffer is dan de twee voorgaande revelaties.

De tweede openbaring vestigde zijn aandacht op de koninklijke crypte. Pas na de derde openbaring stond het voor Arsène vast welke taak voor hem was weggelegd.Tijdens mijn lezing op 18 oktober zal ik deze fantastische openbaring uiteenzetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Podcast Mysterieus België

Podcast Ware Misdaad